DentActiv Campina – servicii stomatologice personalizate

DentActiv Campina este primul cabinet stomatologic din judetul Prahova ce ofera servicii eficiente de implantologie dentara si chirurgie laser la standarde internationale. O echipa medicala de exceptie va sta la dispozitie, de luni pana sambata, in intervalul 08.00 -20.00 (inclusiv servicii de urgenta). Responsabilitate si pasiunea actului medical ne obliga sa devenim inamicul numarul 1 pentru problemele tale stomatologice.

Inca de la lansare, DentActiv si-a stabilit ca obiectiv sa ofere tuturor servicii medicale de foarte buna calitate, prima consultatie fiind gratuita pentru orice varsta. Mai mult, acum puteti face programari online la doctorul dumneavoastra favorit.

Totodata, cabinetul stomatologic va ofera in premiera pentru orasul Campina servicii de urgenta 24/7. In aceeasi locatie puteti efectua servicii de radiologie si imagistica dentara cu aparatura digitala ce permite protejarea maxima a pacientului (doze reduse de radiatii), iar pacientul este scutit de drumuri inutile in alte locatii.

Centrul Stomatologic DentActiv are 2 unituri performante ce permite un orar flexibil pentru programari iar durata de asteptare a pacientului va fi cat mai redusa. Acesta este si motivul pentru care centrul functioneaza de luni pana sambata, iar pentru servicii de urgenta 24 din 24, 7 zile pe saptamana. Inainte de a incepe fiecare consultatie, specialistii DentActiv va ofera detalii in legatura cu procedurile de siguranta personala.

DentActiv este amplasat intr-o zona linistitita a orasului Campina, unde exista locuri suficiente de parcare, iar peste drum este un parc, in care copiii se pot juca relaxati, in timpul in care unul dintre parinti urmeaza tratamentul la medicul dentist.

DentActiv
Str. Progresului, nr. 20
Campina, jud. Prahova

Programari:
0371 444 660
0737 944 499 (urgente)