„Val” de accidente rutiere grave in Prahova, in ultimele zile!

În intervalul 6-8 decembrie, echipajele SAJ Prahova au intervenit în 972 urgențe medicale. Ca în fiece weekend, au predominat și de această dată accidentele rutiere, 7 dintre acestea fiind evenimente grave. Din nefericire, însă… potrivit unei nefaste tradiții pe teritoriul județului, s-a înregistrat și un acciden

În intervalul 6-8 decembrie, echipajele SAJ Prahova au intervenit în 972 urgențe medicale.

t mortal.
În total, evenimentele rutiere s-au soldat cu 14 victime, dintre care una decedată.
Potrivit raportului de gardă de la Serviciul de Ambulanță Județean, răniții s-au ales cu traumatisme în regiunea mentonieră, traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme la membre, stări de comă, chiar, traumatisme abdominale sau hemitorace, traumatisme la coloană, stări de panică, traumatisme cranio-faciale, fracturi- inclusiv fractură de piramidă nazală, otoragie bilaterală, hematoame, etc.

În cursul zilei de luni, 9 noiembrie, ambulanțele prahovene au intervenit în 363 de urgențe, dintre care două accidente grave, ambele la ieșire din Ploiești pe DN72. Unul dintre evenimente s-a soldat, atenție, cu 7 victime, dintre care doi copii- un băiețel de 4 ani care a ajuns la spital cu atac de panică și o fată de 13 ani care a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu traumatism cranio-cerebral.