UPDATE: Focarul din centrul de plasament a ajuns la 28 de cazuri!!! LA ATI, SITUATIA E CRITICA!

Autoritățile prahovene informează: în continuarea informării despre situația focarului identificat la un centru de plasament de pe raza județului, în data de 16 august au mai venit 5 rezultate pozitive (patru în rândul personalului și unul al unui minor beneficiar). Copilul a fost evaluat la Spitalul Municipal Câmpina. În total, numărul infectărilor din centrul de plasament este de 28 (23 de minori și cinci adulți, angajați ai centrului). Șapte dintre copii au rămas izolați în spital, iar ceilalți 16 sunt în izolare la centru de plasament, fiind monitorizați zilnic de către un medic pediatru.

Detalii inițiale: https://osansapentrutotisitoate.ro/grav-focar-cu-23-de-cazuri-intr-un-centru-de-plasament-din-prahova/

Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 27 de pacienți, dintre care 17 sunt ventilați.

LA UN PAS DE BLOCAJ: Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19 este de 328, dintre care 300 sunt ocupate.