Trei antreprenori au infiintat Clinica Online – servicii complete in online si off-line, turism medical si second opinion, pentru pacienti si apartinatori

Trei investitori români, cu expertiză în domeniul medical, logistic și turistic, au realizat prima clinică online medicală, printr-un concept care oferă servicii complete atât în online, cat și offline – consult online, turism medical și second opinion. În acest moment, la Clinica Online, care are mai mulți doctori și unități medicale partenere, prețul unui consult online începe de la 80 de lei, iar pentru un dosar de second opinion tarifele încep de la 450 de lei.

Vlad Mihai Panait, din București (Succes Group – servicii complete de web design sau soluții software), Daniel Avram, din Cluj (care, după ce a lucrat în mai multe companii multinaționale, a fondat Agenția de turism medical AG Healthline) și medicul Florin Graur (Karma Medical) au lansat un portal integrat care îndeplinește toate nevoile medicale: spitalizare, transport, transfer, cazare, un centru unificat bazat pe îmbinarea factorului uman cu tehnologia, atât pentru pacienți, cât și pentru aparținători. Clinica Online include și un număr mare de centre de sănătate acreditate și experți în domeniul asistenței medicale, o listă de prețuri și un sistem multidiscipilnar care să permită fiecărui pacient să își contureze bugetul.

“Înainte de a fi manageri, medici, asistenți, operatori, consilieri, șoferi suntem oameni atenți și avem grijă de fiecare nevoie a oricărei persoane care interactionează cu noi. Noi tratăm omul. Boala este o stare temporară care, prin grijă, implicare și profesionalism, o transformăm în sănătate, fericire, viață”, a spus Vlad Mihai Panait, CEO-ul companiei.

Pentru a ajuta pacienții și aparținătorii, AG Healthline a dezvoltat conceptul de planficare și organizare servicii asistate integrate «ready to use», care îndeplinește toate nevoile pacientului și aparținătorului. Tarifele pentru cazare, masă, transport se adaptează în funcție de bugetul fiecărui pacient și însoțitor.

Echipa de medici și profesori univeristari din București și Cluj analizează dosarul medical fără să genereze costuri de deplasare pentru pacient, care beneficiază de suport și consiliere medicală 24/24 h. În urma consultului online, care se poate face prin Zoom, Skype sau chiar Whatsapp, se pot recomanda vizite la clinică, analize și investigații ulterioare. Ceea ce diferențiază acest concept de alte platforme online este comunicarea permanentă cu pacientul și informarea periodică a aparținătorului în legătură cu evoluția stării pacientului.

Câteva dintre avantajele acestui sistem pentru pacienți sunt: consiliere – informare și protecție financiară; perioada scurtă de așteptare de la cerere la consult medical; transferuri pentru pacient pe ruta aeroport/gară/autogară – clinică – laborator; cazare, catering și activități de recreere asistată și personalizată pentru aparținător, dar și asistență umană și logistică pe toată perioada de tratament a pacientului și aparținătorului.