Sistemul „Dinți ficși pentru o viață” rapid și sigur, dacă locuiești în Ploiești

Atunci când vorbim despre pierderea dinților naturali, cu toții ne dorim să beneficiem de tratamente sigure și în deplină siguranță cât mai aproape de casă. Noua clinică stomatologică Dr. Leahu din Ploiești dispune de o aparatură medicală modernă și de o tehnologie de ultimă generație ce permite ca tratamentele stomatologice să fie efectuate în deplină siguranță și confort pentru fiecare ploieștean. Acestea sunt realizate atât de către Dr. Ionuț Leahu, medic specialist implantologie orală și fondator al Clinicilor Dentare Dr. Leahu, cât și de o întreagă echipă multidisciplinară. Pe data de 21 iunie, echipa de chirughie împreună cu Dr. Ionuț Leahu, oferă în clinica din Ploiești intervenții cu implanturi dentare ce sunt realizate în baza unui protocol bine stabilit, strict care oferă siguranță fiecărui pacient. Întotdeauna pacientul este pus pe primul loc și fiecare serviciu stomatologic oferit are misiunea de a oferi sănătate reală și o experiență excepțională.

Clinica stomatologică Dr. Leahu din Ploiești este situată pe Str. Gheorghe Cantacuzino, nr. 90 și dispune de cabinete moderne, de un centru de radiologie propriu și de o aparatură de ultimă generație. ,,Odată cu deschiderea acestei clinici, investim, de fapt, în întreaga comunitate locală, prin crearea locurilor de muncă noi, a oportunităților de specializare pentru medicii din Ploiești și facilitarea accesului la tratamente moderne pentru fiecare ploieștean, care se va convinge că orice afecțiune se poata trata în stomatologie. Ne-am propus să ducem noi același nivel de expertiză medicală mai aproape de ei prin crearea echipelor locale puternice și dezvoltarea comunității locale, în consecință”, explică Dr. Ionuț Leahu, fondatorul rețelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Ce presupune sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore” la Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești
Procedura ,,Dinți ficși în 24 de ore” presupune refacerea întregii danturi cu ajutorul implanturilor dentare. Acestea sunt recomandate pacienților care și-au pierdut toți dinții naturali sau care au probleme cu dinții afectați de boala parodontală. Totodată, sistemul dinților ficși este ideal pentru acele persoane purtătoare de proteze dentare mobile și care își doresc să obțină o lucrare fixă. „În momentul în care pacientul rămâne complet fără dinți, este posibil să audă chiar de la propriul medic stomatolog, acela care l-a tratat ani de zile, că unica soluție pentru a avea în continuare o dantură funcțională este proteza mobilă. Total greșit! Întotdeauna se pot găsi soluții”, completează Dr. Ionuț Leahu, medic implantolog.

Text foto: În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Ploiești, Dr. Ionuț Leahu operează împreună cu echipa sa chirurgicală în deplină siguranță și confort.

Cum se realizează intervenția chirurgicală cu implanturi dentare

Principalul beneficiu al implanturilor dentare fixe este acela că se realizează într-un timp foarte scurt, în doar o singură zi. Mai mult decât atât, într-o singură intervenție chirurgicală, echipa de medici specialiști efectuează toate procedurile necesare, care implică extragerea dinților bolnavi sau chiar refacerea totală a osului, în cazul în care acesta nu mai este existent. În momentul în care cavitatea orală este pregătită se inserează 6 implanturi dentare pe arcada superioară și 4 implanturi dentare pe arcada inferioară. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Ploiești posibiliatea refacerii osului se realizează cu ajutorul tehnologiei de ultimă în aceeași intervenție. ,,Atunci când vorbim despre intervențiile de refacere totală a danturii, nu este suficient să punem doar implanturi dentare, trebuie să reparăm și osul. Refacem osul în care inserăm implantul dentar, pe care ulterior punem dintele, iar acesta trebuie să înlocuiască dintele natural și să reziste pentru foarte mult timp. Osul are un rol structural deoarece oferă stabilitate implantului dentar. De asemenea, este foarte important să refacem osul pentru a ajuta pacientul să recapete o fizionomie plăcută. După pierderea unuia sau mai multor dinți, osul se dizolvă și astfel fața capătă un aspect îmbătrânit. Tocmai de aceea este necesar să refacem osul înainte de a insera implanturile dentare, pentru a reda pacientului fizionomia naturală pe care a avut-o înainte de a-și pierde dinții naturali”, explică Dr. Ionuț Leahu, medic implantolog. A doua zi pacientul va pleca acasă cu o lucrare provizorie fixă și va aștepta perioada de vindecare a implanturilor dentare și a gingiei, după care va reveni la clinica stomatologică după 6 luni pentru a înlocui lucrarea provizorie cu cea finală.

Pacienții beneficiază de cele mai moderne tratamente stomatologice, fără durere, realizate în deplină siguranță, cu ajutorul aparaturii de ultimă generație și a echipei de medici profesioniști. În următoarea perioadă, calendarul următoarele vizite la clinica din Ploiești ale domnului Dr. Ionuț Leahu și echipa sa de chirurgie este: 5 iulie, 19 iulie, 02 august, 16 august și 2 septembrie. Vino și beneficiază de sănătate reală și experiență excepțională chiar la tine în oraș! (P)