Sectia de Interne de la Spitalul Judetean a fost modernizata si redeschisa

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader şi vicepreşedintele Ludmila Sfîrloagă au efectuat vineri, 22 decembrie a.c., o vizită de lucru la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, pentru a trece în revistă lucrările de modernizare la secţia de interne, situată la etajul 4 al clădirii.

Astfel, secţia de medicina internă, modernizată, a fost redeschisă astăzi, conform calendarului stabilit, iar programul de îmbunătăţire a infrastructurii spitaliceşti la SJU Ploieşti va continua şi cu alte secţii.

Obiectivul de investiţie face parte din proiectul „Modernizare corp clădire A + B din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti”. Pentru secţia de interne, investiţia este de aproximativ 1.000.000 lei şi include: lucrări de arhitectură, mobilier specific unui salon medical, instalaţii electrice, instalaţii de curenţi slabi (detecţie incendiu, comunicare voce/date, control acces), instalaţii de fluide medicale individuale. La secţia de interne s-au instalat 80 de paturi standard, fiecare salon fiind prevăzut cu 5 paturi.