PRAHOVA: Val de accidente rutiere grave cu numeroase victime in primele doua zile de weekend

După două zile „de foc”, în weekend, duminică, pe Raportul de Gardă al SAJ Prahova figurează consemnarea: „nu au fost incidente deosebite” (cu toate că echipajele Ambulanței au intervenit în 327 de situații).

Ei bine, trebuie spus că, în cursul zilelor de 10 și respectiv 11 iulie, echipajele SAJ Prahova au intervenit în 675 de situații de urgență. Din total, 8 au fost intervenții la tot atâtea accidente rutiere grave, soldate cu 13 victime.

Ar fi de remarcat, de exemplu, că, sâmbătă dimineață, la Sinaia, în urma unui evenimnet rutier, o femeie de 68 de ani și un bărbat de 76 de ani s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale cu pierderea stării de conștiență, cu plăgi occipitale și temporale și cu alte leziuni.

Câteva ore mai târziu tot la Sinaia, într-un alt accident grav, au fost răniți patru adolescenți cu vîrste de 16-17 ani, care, de asemenea, s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale, cu plăgi și diverse alte leziuni.

Un eveniment nefericit a avut loc duminică, pe raza localității Cocorăștii Mislii, unde un bătrân de 87 de ani a fost găsit decedat, după ce, se pare, ar fi căzut de la înălțime.

foto cu caracter ilustrativ/ ziare.com