PENTRU CEI INTERESATI: Despre centrul de vaccinare Berceni

Începând cu data de 17 martie, sunt disponibile listele de așteptare pentru programarea la vaccinare împotriva COVID-19 la Centrul de vaccinare din Comuna Berceni, sat Corlătești, strada Școlii nr. 90 A (Căminul Cultural Corlătești).

Pentru a vă programa la vaccinare este necesar ca din acest moment să vă înscrieți pe lista de așteptare a centrului de vaccinare Berceni prin intermediul platformei electronice sau prin apelarea numărul de call center.

Modalitățile de finalizare a procesului de programare pentru persoanele înscrise pe listele de așteptare sunt următoarele:

➢ Pentru cei care aleg programarea individuala în platforma electronica https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login: la momentul în care locurile devin disponibile la centrul unde persoana s-a înscris, beneficiarul primeste o notificare in acest sens, iar ulterior va intra in aplicație, pentru alegerea zilei si a intervalului orar.

ATENȚIE: Persoana care nu confirmă prin programare locul disponibil în termen de 24 de ore de la primirea notificarii va mai primi înca două notificari ulterioare. In lipsa unei confirmări în acest interval de timp, beneficiarul rămâne pe lista de așteptare, însă va pierde poziția ocupată inițial.

➢ Pentru persoanele care opteaza pentru programarea prin call center, la numărul 021.414.44.25: atunci când va apărea un loc liber la centrul de vaccinare unde s-a înscris, va fi programat la vaccinare în ziua și în intervalul orar disponibil pentru administrarea vaccinului. Aceste persoane vor fi notificate si nu este necesar să confirme programarea.

Centrul de vaccinare din comuna Berceni va dispune de locuri disponibile pentru categoriile vulnerabile si angajatii din domenii esentiale, cat si pentru populatia generala.

Ordinea notificării și a alocării programărilor la vaccinare se va realiza în funcție de gradul de ocupare a locurilor de către categoriile prioritare înscrise pe listele centrului de vaccinare (populatia de risc, cu vârsta peste 65 de ani sau cu boli cronice; lucratorii din domenii esentiale; populatia generala) si in functie de ordinea cronologica de inscriere.

Pentru detalii si informatii suplimentare puteți apela:

Olivian Bazavan, tel: 0724.098.188,

Andrei Drăghici, tel 0729.293.139