Joi, in Prahova: 5 accidente rutiere grave dintre care unul mortal si o alta tragedie la Slanic

Încet-încet, Prahova… revine la nefericita tradiție a accidentelor rutiere grave! Joi, în județ s-au petrecut 5 accidente de acest gen, soldate cu 6 victime, dintre care una decedată (despre eveniment citiți aici:

Așadar, la Apostolache, o tânără de 18 ani s-a ales cu traumatism cranio-cerebral, și traumatisme la umărul drept și la coapsa dreaptă.

La ieșirea din Ploiești către DN1 (zona de Nord), un bărbat de 65 de ani s-a ales cu traumatism toracic forte, în observație cu leziuni pulmonare).

Mai apoi, la Valea Călugărească un bărbat de 67 de ani (biciclist) a suferit un traumatism la gamba stângă.

Tot joi, în urma unui accident petrecut la intersecția străzilor Rudului cu Maramureșului, un bărbat de 32 de ani s-a ales cu un traumatism la coloana cervicală și traumatism la genunchi.

De asemenea, în accidentul mortal din zona Mizil, unde un bărbat de 60 de ani a decedat, având fractură de coloană, a mai fost rănit un tânăr de 25 de ani.

Tot în cursul zilei de joi, la Slănic, un bărbat de 60 de ani a suferit politraumatisme și traumatism toracic forte, prin precipitare de la o înălțime de 9 metri. Din păcate, victima a fost găsită decedată.