Intr-o singura zi, 177 de localnici din Valenii de Munte au donat sange. Merita FELICITARI!

14 septembrie, Vălenii de Munte. Oameni între oameni, oameni cu SUFLET MARE s-au implicat într-o acțiune umanitară cu vădit impact la nivelul comunității. Totul într-un mod exemplar care merită cunoscut și apreciat. Poate-poate… mai fac și alții tot așa!

Urmare a campaniei și a felului în care s-au implicatlocalnicii din Văleni, primarul orașului, Florin Constantin a comentat pe contul său de socializare: „Mulțumesc tuturor pentru implicarea într-o nouă campanie de donare de sânge, unde au fost prezente astăzi, 177 de persoane, care au donat aproximativ 73 de litri de sânge”.
Așadar, nu mai puțin de 177 de vălenari au mers să doneze sânge, conștienți că fiece picătură din sângele lor contează și poate contribui la salvarea unor vieți! Oamenii ăștia merită aplaudați și dați drept exemplu! BRAVO LOR!

Nu mai puțin de 177 de vălenari au mers să doneze sânge, conștienți că fiece picătură din sângele lor contează.


Ce bine-ar fi ca zilnic noi, jurnaliștii, să avem ocazia de a vă aduce în atenție asemenea gesturi de omenie, asemenea oameni frumoși și conștienți că trebuie să se implice pentru binele semenilor!

Foto: Florin Constantin