Incident grav la Spitalul Judetean: Un pacient de la de la Sectia de Chirugie 2 s-a aruncat in gol! Acum e la ATI!

 

Un pacient de la Sectia de Chirugie 2 a Spitalului Județean de Urgență Ploiești s-a aruncat pe geam în noaptea de vineri spre sâmbătă. S-a întîmplat „pe negândite”, în jurul orei 03:00. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost operat de urgență, iar în prezent starea lui este stabilă.

Pacientul are 34 de ani și se pare că este cunoscut cu afecțiuni psihice. Se afla internat la Secția de Chirurgie 2 de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești având mai multe fracturi costale suferite ca urmare… a unui incident similar- cădere de la înălțime.

Din senin, la „adăpostul nopții”, pacientul, în timp ce se afla în salon, s-a ridicat din pat și, într-un gest disperat sau de neînțeles, s-a aruncat pe geamfărăsă stea pe gânduri și fără ca pacienții din salon să aibă cum să intervină.

A scăpat cu viață, dar s-a ales de această data cu o fractură deschisă la umăr. Acum se află în secția ATI, dar în stare stabilă,  

Conducerea spitalului transmite că a fost demarată o anchetă  pentru a identifica circumstanțele producerii teribilului incident, care, „la o adică” s-ar fi putut solda cu o tragedie.

De altfel, trebuie știut că s-au mai întâmplat aici astfel de evenimente. Și la alte spitale din țară sunt înregistrate cazuri de pacienți care recurg la astfel de gesturi.