Inca o etapa parcursa pentru realizarea „Complexului integrat de servicii de asistenta medicala de urgenta”

Proiectul privind construirea obiectivului de interes județean „Complex integrat de servicii de asistență medicală de urgență” a mai parcurs o etapă. Consilierii judeţeni prahoveni, prezenţi la şedinţa ordinară din data de 31 august 2021, au votat în unanimitate proiectul care prevede trecerea unor terenuri din domeniul public al municipiului Ploiești în domeniul public al județului Prahova.

*Îl regăsiţi pe site-ul instituţiei: https://www.cjph.ro/files/Proiecte-de-hotarari/Prh20.pdf

Anterior acestei Hotărâri a Consiliului Judeţean (CJ) Prahova a mai existat una prin care forul judeţean solicita Consiliului Local (CL) al municipiului Ploieşti transferul a aproximativ 15 ha, necesare pentru pentru construcţia propriu-zisă a unităţii medicale, respectarea normelor de protecție sanitară, precum și asigurarea locurilor de parcare ale personalului și aparținătorilor.

***Detalii, în HCJ 114/22.06.2021: https://www.cjph.ro/…/Hot%C4%83r%C3%A2rea%20nr.%20114…

Aleşii locali au aprobat, în unanimitate, în şedinţa ordinară a CL, din luna august, proiectul care dădea curs acestei solicitări. Decizia consilierilor locali a fost salutată de către preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu.

„Le mulțumesc consilierilor locali din Ploiești care au răspuns solicitării Consiliului Județean Prahova și au votat astăzi, în unanimitate, punerea la dispoziția administrației publice județene a unor terenuri pe care se va construi un complex integrat de servicii de asistență medicală de urgență.

Sunt multe posibilități de finanțare pentru acest proiect care va crește calitatea serviciilor de sănătate oferite ploieștenilor și prahovenilor. Dar, ca să obținem finanțare, trebuie să avem întâi terenul și studiul de fezabilitate”, a transmis șeful forului județean.