Florariile Siati, gest unic de multumire pentru oamenii in halate albe aflati la datorie

In aceste momente de cumpana, cu care generatia noastra nu s-a confruntat, exista si oameni ale caror gesturi merita aplaudate la scena deschisa. Iar Prahova Business si Prahova Medicala fac acest lucru.

Medicul are o meserie nobila, stim asta cu totii, dar uneori ii criticam, pentru ca asa ne simteam (unii dintre noi) mai bine. Acum ar trebuie sa le multumim tuturor celor din sistemul sanitar pentru eforturile, de cele mai multe ori, supraomenesti pe care le fac pentru ca totul sa fie bine.

Astazi, insa, am aflat de un gest pe care in vremuri normale nu l-am auzit.

Florariile Siati, afacere fondata in PRAHOVA de doamna Ileana Militaru, a decis sa ofere gratuit 1.000 de orhidee albe pentru cei cu halate albe de la Spitalul Judetean de Urgenta, Serviciul de Ambulanta sau Centrul de Transfuzie Sanguina, aflati la datorie in aceasta perioada de cumpana pentru societatea romaneasca.

Iata ca Florariile Siati ne infrumuseteaza casele, evenimentele personale sau de afaceri nu doar in vremuri normale, ci si acum cand cei care sunt permanent la datorie au nevoie si un moment de liniste si de iubirea florilor. Respectul nostru, doamna Ileana Militaru!