FadyChreih (Regina Maria), Andreea Pipernea (NN), Marius Ștefan (Autonom) și Radu Georgescu (GECAD Ventures) fac parte din noul Advisory Board al Rețelei Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu, împreună cu Morphosis Capital, anunță formarea unui Advisory Board compus din patru dintre cei mai titrați profesioniști din piața de business din România: Fady Chreih–CEO al Rețelei de sănătate Regina Maria, Andreea Pipernea – CEO NN Pensii, Marius Ștefan –CEO Autonom și Radu Georgescu, fondatorul GECAD Ventures. Noua echipă de consultanți va asista compania în procesul de îndeplinire a obiectivelor de business.

„Obiectivul nostru principal rămâne asigurarea accesului tuturor pacienților la servicii stomatologice și a dreptului de a alege tratamentul și echipa medicală, ceea ce e o obligație legală, nu doar morală, a sistemului de sănătate.Pentru a ajunge însă cât mai rapid la acest deziderat, am ales o echipă de lideri puternici, cu experiență relevantă în business și pregătire temeinică în management, cu care putem reforma împreună calitatea vieții în România”, a declarat medicul Ionuț Leahu, fondator al Rețelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Acesta consideră că pentru a putea mișca lucrurile rapid și eficient, e nevoie de o companie puternică, stabilă, care să poată deveni vocea pacientului atunci când acesta nu primește de la sistem ce are nevoie. Noul Advisory Board se va concentra pe atingerea obiectivelor de business ale rețelei de clinici pentru următorii cinci ani, care cuprind extinderea acesteia până la un număr total de 36 de centre stomatologice, 100.000 de pacienți tratați pe an, atingerea cifrei de afaceri de peste 50 de milioane de euro și listarea pe segmentul principal al Bursei de Valori București. Cei patru consultanți vor ajuta compania să consolideze practici de management eficiente, să fie conectată la dinamica contextului economic actual, să prevadă tendințele relevante și să identifice noi poziționări strategice.

Echipele de medici din rețeaua de clinicitrateazădejapaciențiînnouă orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu) iar de anultrecutșiînLondra, prima unitatemedicală a companieideschisăîn afara țării. Compania a atins o cifră de afaceri de 59,2 milioane lei în 2020, anul debutului pandemiei, cu 18% mai mult decât anul anterior, potrivit rezultatelor financiare preliminare consolidate.

Înmomentulîn care un business integreazăînechipă un advisory board, dădovadă de maturitate, mai ales prindisponibilitatea de a deschidedialogul cu experți din alteindustriiși de aapela la experiențașiresursele lor. Numitorulcomun al acestuigrup de consilieri e încredereaînviziuneaacesteicompaniișiînforțașideterminareaechipei deluptaîncontinuarepentruvisulsău”, spuneAndrei Gemeneanu, Managing Partner Morphosis Capital, care a preluat, anultrecut, o participaţieminoritarăînreţeaua de clinici.

FadyChreih conduce Rețeaua de sănătate Regina Maria din 2013, anterior ocupând funcția de director executiv. A studiat la Harvard, Stanford University și London Business School și a absolvit recent International DirectorsProgramme la INSEAD. În ultimii ani, a devenit tot mai implicat în promovarea accesului echitabil la educație de calitate, fiind membru în board-ulTeach for Romania și United Way Romania.

Andreea Pipernea este CEO al NN Pensii din 2017, membru al board- ului NN Romania vicepreședintele Asociației pentru Pensiile Administrate Privat din Romania. A absolvit cursurile EMBA la ASEBUSS/ Kennesaw State University, are o diploma în risk management de la Georgetown University și a obținut anul acesta certificarea ca Independent Director de la Henley Business School. Are peste 20 de ani de experiență în banking, asset management și piețe de capital.

Marius Ștefan este CEO al Autonom, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România. Susține educația și antreprenoriatul fiind parte din board-ul mai multor organizații precum Teach for Romania, Romanian Business Leaders, YPO Romania, Endeavor și The Entrepreneurship Academy, darși în diverse companii, precum OMV Petrom. Marius crede în impactul pozitiv pe care îl putem avea prin învațarea continuă și prin Fundația Autonom, încurajează toți colegii să se implice în proiecte educaționale dedicate comunităților. 

Radu Georgescu a lansat GECAD Software în 1992, transformat după aproape 25 de ani în compania de venture capital GECAD Ventures și a marcat o tranzacție importantă pe piața de profil prin vânzarea actualei companii PayU România către grupul sud-african Naspers. Anul trecut, a devenit partener și membru al board-ului Seedblink, cea mai mare platformă de equity crowdfunding din regiune.

Despre Clinicile Dentare Dr. Leahu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în nouă orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu) și o clinică la Londra; are 112 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 5500 metri pătrați și o echipă de peste 450 de angajați, dintre care 130 medici și cinci specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar nouă din clinici sunt avizate ATI. Rețeaua dispune și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare cu obligațiuni corporative tranzacționate pe sistemul multilateral al Bursei de Valori București.

www.cliniciledrleahu.ro