Desi in Prahova nu avem niciun caz de imbolnavire cu noul coronavirus Covid-19, trebuie sa fim precauti!

„Luăm toate măsurile pentru reducerea posibilității de apariție a unor cazuri de îmbolnăvire atât în privința gripei sezoniere, cât și în cazul coronavirusului Covid-19!”, transmite președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Comunicarea este foarte importantă în gestionarea corectă a situațiilor de criză. De aceea, din respect pentru dumneavoastră, voi face tot posibilul să vă informez asupra măsurilor pe care trebuie să le luăm împreună, pentru a ne proteja sănătatea proprie, a copiilor noștri și a părinților noștri”, mai spune șeful forului județean.

Deși, până la această oră, în județul Prahova nu avem niciun caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus Covid-19, trebuie să fim precauți.

AUTORITĂȚILE JUDEȚENE SUNT ÎN ALERTĂ!

DETALII: https://www.prahovabusiness.ro/desi-in-prahova-nu-avem-niciun-caz-de-imbolnavire-cu-noul-coronavirus-covid-19-trebuie-sa-fim-precauti/

„Luăm toate măsurile pentru reducerea posibilității de apariție a unor cazuri de îmbolnăvire atât în privința gripei sezoniere, cât și în cazul coronavirusului Covid-19!”