Ce… „CHESTIE”! Simbolic, iluminatul festiv, la Ploiesti, a fost aprins de mana sefei Sectiei ATI de la Spitalul Judetean. In prezenta… unui numar PREA MARE de ploiesteni

Marti seară, butonul „magic” care a aprins iluminatul festiv ce vestește Sărbătorile a fost apăsat de şefa Secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), Steluţa Nacu.

Sigur, ideea autorităților NU A FOST REA. BA MAI MULT, s-a dorit transmiterea unui mesaj profund: pe de o parte, în semn de respect față de EROII din LINIA I și, pe de altă parte, în ideea de a îndemna cetățenii să facă gesturi responsabile, să înțeleagă situația și să respecte, prin atitudine și fapte… eforturile cadrelor medicale și nu numai.

Ei bine, fix așa nu a fost. Pentru că… aceea ce s-a dorit o ceremonie restrânsă, simbolică, s-a transformat, prin… ATITUDINEA ploieștenilor într-o manifestare la care s-au înghesuit zeci, poate chiar sute de oameni. Parcă sfidând totul, parcă însetați și hotărâți să uite, să încalce orice reguli referitoare la contextul actual. așa, „la… șmecherie”…!

PĂCAT!

foto: Bogdan Vasilescu