Cate cadre medicale s-au vaccinat la Spitalul Municipal si cel de Pediatrie din Ploiesti

La nivelul Spitalului Municipal Ploiești continuă campania de vaccinare împotriva COVID-19, în rândul cadrelor medicale.

Astfel, în perioada 31 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021, au fost distribuite, la nivelul acestei unități spitalicești, un număr de 120 de doze de vaccin. Până în data de 5 ianuarie 2021, au fost vaccinate 49 de cadre medicale, dintre care 13 medici, urmând ca, până astăzi, să fie programați pentru vaccinare alți 75 de angajați ai spitalului din rândul personalului medical.

Totodată, la Spitalul de Pediatrie Ploiești s-au vaccinat, până în prezent, 100 de cadre medicale, acțiunile de acest gen urmând să continue și săptămâna viitoare.

Reamintim că, în prezent, la nivel național se derulează prima etapă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, în care sunt incluse persoanele din categoria lucrătorilor din domeniile sănătății și social – sistem public și privat.

Spitalul Municipal Ploiești și Spitalul de Pediatrie Ploiești sunt unități sanitare aflate în subordinea autorității publice locale.