Breaza este locul ideal pentru o dezbatere despre Sanatate prin Aer

Colocviul este organizat de catre Asociatia Dezvoltam Breaza, Aeroterapia, BioParc, Bursa Bio si are ca scop sa prezinte in primul rand beneficiile si avantajele pe care aerul pur si sanatos vi le poate oferi.

Breaza este renumita, de mult timp, pentru calitatea aerului său şi pentru efectele benefice pe care aceasta le are asupra organismului. Toţi oamenii pot profita de această calitate specială, excepţională a oraşului Breaza, acesta fiind desemnat drept oraşul cel mai sănătos al Europei centrale şi de est.

In al doilea rand, companiile vor avea posibilitatea sa-si prezinte produsele si serviciile in cadrul unei conferinte speciale si un spatiu dedicat in zona de expozitie. Totodata, firmele interesate pot sa devina membre ale Asociatiei Dezvoltam Breaza si ale Clusterului Bio-tech Valea Prahovei, ceea ce le va conferi posibilitatea promovarii prin servicii specializate.

Conferintele sunt in mod voit succinte si au ca obiectiv sa creeze interes iar in cadrul pauzelor se va intra in relatie directa cu participantii (sesiuni de networking).

Tematicile vor fi consacrate exclusiv aspectelor Aer si Eco fie ca se refera la sanatate, alimentatie, transport ecologic, mediu inconjurator, tehnologii de constructii si oportunitati de afaceri etc.

Evenimentul, ajuns la editia a treia, va avea loc la data de 2 iunie 2017, intre orele 9-19, la Breaza.