Bogdan Nica este noul manager al Spitalului Judetean Ploiesti

Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti are un nou manager interimar, decizia numirii sale fiind luata de catre Iulian Dumitrescu, noul presedinte al CJ Prahova.

“Conștient că ne găsim într-o cursă contracronometru pentru salvarea de vieți omenești, prima măsură pe care am luat-o în calitate de Președinte al Consiliului Județean Prahova este numirea medicului Bogdan Nica în funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență din Ploiești.

Îmi doresc ca această unitate sanitară să se transforme, din Spitalul Groazei, într-un spital modern care să ofere cele mai bune servicii de sănătate prahovenilor.

I-am cerut lui Bogdan Nica să îmi prezinte periodic rapoarte de progres și l-am asigurat de sprijinul Consiliului Județean Prahova pentru buna funcționare și investițiile necesare unității spitalicești. În același timp, i-am solicitat să îmbunătățească comunicarea spitalului cu pacienții și cu familiile acestora.

L-am învestit pe Bogdan Nica în această funcție deoarece prin întreaga sa activitate profesională, dar în special prin funcțiile pe care le-a deținut de la declanșarea pandemiei (de director al DSP Prahova și director general la Ministerul Sănătății), a dovedit că are toate competențele pentru a gestiona activitatea Spitalului Județean de Urgență din Ploiești în această perioadă de mare încercare”, a scris noul presedinte al CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, pa pagina sa de facebook.