Aparatura noua cu fonduri de la Ministerul Sanatatii si CJ Prahova la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti!

VEȘTI EXCELENTE! Spitalul Județean de Urgență Ploiești va beneficia de aparatură nouă achiziționată cu fonduri de la Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Prahova!
Recent, Spitalul Județean de Urgență Ploiești a încheiat mai multe contracte de furnizare de aparatură medicală. Fondurile pentru finanțarea acestora au fost alocate dă către Ministerul Sănătății, dar și de Consiliul Județean Prahova.
Într-o primă fază, au fost parafate contractele de furnizare a aparaturii medicale pentru trei loturi (din cinci) pentru care s-a finalizat licitația.
Pentru lotul 1, care vizează furnizarea de mese de operație, lămpi chirurgicale de tavan cu pregătire video, paturi terapie și brancard transport pacienți, a fost încheiat contract de furnizare cu BPM Tehnologica, în valoare de 2.115.660 de lei.
Lotul 2, destinat furnizării unui aparat de radiologie și ecograf Doppler color, a fost câștigat de Alara International, valoarea contractului fiind de circa 3 milioane de lei, iar cel de-al treilea lot de produse (aparate destinate examenelor craniene, aparate pentru supravegherea funcțiilor vitale, EKG-uri și ventilatoare compatibile cu RMN) va fi furnizat de firma Unimixserv, care a încheiat un contract de 1,33 de milioane de lei.
Potrivit anunțului autorităților, alte două loturi pentru care încă mai este în derulare procedura de achiziție prevăd furnizarea de componente pentru angiograf, dar și echipamente destinate anesteziei, chirurgiei laparoscopice, endoscopiilor digestive și instrumentar medical.
PRECIZARE: Valoarea totală a aparaturii care va intra în dotarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești pentru cele cinci loturi de echipamente medicale se ridică la circa 13 milioane de lei.

Recent, Spitalul Județean de Urgență Ploiești a încheiat mai multe contracte de furnizare de aparatură medicală.