3 intoxicatii voluntare (altfel spus, TENTATIVE DE SUICID) intr-o singura zi in Prahova

Marți, „3 ceasuri rele”! Se confirmă, din nou, în județul Prahova! Potrivit raportului de gardă al SAJ Prahova, pe parcursul zilei de 17 septembrie, echipajele de urgență au intervenit în 292 de cazuri.
Dintre acestea, 4 au fost accidente rutiere grave, victima evenimentului petrecut pe strada Triumfului din Ploiești (un bărbat de 51 de ani) suferind un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență și HTA (hipertensiune arterială).
Ceea ce atrage în mod deosebit atenția este că, numai pe parcursul aceleiași zile, echipajele SAJ au intervenit în trei cazuri de intoxicații acute voluntare medicamentoase (una cu substanță toxică). S-a întâmplat la Păulești, Bucov și Tătărani. (victimele au vârste de 46, 56 și, respectiv, 32 de ani).
Totodată, s-au înregistrat și două cazuri în care victimele au suferit intoxicații involuntare cu diferite substanțe chimice.

Numai pe parcursul aceleiași zile, echipajele SAJ au intervenit în trei cazuri de intoxicații acute voluntare medicamentoase (una cu substanță toxică).

foto: ziare.com