13 accidente rutiere grave si unul mortal in weekend, in Prahova. Doua persoane injunghiate la Campina…

În cursul celor 3 zile de weekend, în Prahova, ambulanțele au intervenit în nu mai puțin de 1047 de urgențe. Din total, ATENȚIE, au fost 14 accidente rutiere grave, dintre care unul MORTAL, numărul total al victimelor fiind de 22(dintre care o persoană decedată).
Așa cum aflăm din raportul de gardă al SAJ Prahova, accidentul mortal s-a petrecut pe raza localității Negoiești, vineri după-amiază, victima fiind o femeie de aproximativ 70 de ani care circula cu bicicleta. Din păcate, echipajele de urgență au găsit-o decedată, cu traumatism cranio-cerebral grav, dilacelare cerebrală, traumatism abdominal forte- plagă cu eviscerație, fracturi închise la ambele membre superioare și fracturi deschise la membrele inferioare.
În rest, celelalte victime sau ales cu traumatisme cranio-cerebrale (într-un caz cu pierderea stării de conștiență), fracturi, epistaxis, plăgi frontale, traumatisme la membre, traumatism hemitorace, hematoame etc.
Sâmbătă, 28 septembrie, la Câmpina, s-a intervenit în cazul a două persoane- respectiv o femeie de 49 de ani și un bărbat de 31 de ani, înjunghiați. Femeia avea o plagă prin înjunghiere, cu sângerare, la umărul stâng, iar bărbatul era înjunghiat în brațul stâng.
De asemenea, duminică, 29 septembrie, s-a intervenit la Nisipoasa, în cazul unui bărbat de 42 de ani, acre a suferit arsuri de gradele I-II prin flacără, pe aproximativ 15 % din suprafața corpului.
În cursul zilei de luni, 30 septembrie, echipajele SAJ au intervenit în 332 de urgențe medicale, dintre care 4 accidente rutiere cu victime.

În cursul celor 3 zile de weekend, în Prahova, ambulanțele au intervenit în nu mai puțin de 1047 de urgențe.