Data de 15 decembrie 2015 marchează şi finalul perioadei de implementare a proiectului “O şansă pentru toţi şi toate”. Cu această ocazie, anunţăm cu satisfacţie că au fost îndepliniţi toţi indicatorii propuşi. Prin urmare, se cuvine să mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat în perioada de implementare, precum şi persoanelor din grupul-ţintă, care au rămas în proiect până la final, îndeplinind activităţile prevăzute.

 

Indicatorii atinşi la finalul perioadei de implementare:

u  782 de femei atrase și selectate pentru a participa la activitățile proiectului;

u  252 femei calificate în lucrător în comerț;

u  222 femei calificate în lucrător în cultura plantelor;

u  208 femei instruite în competențe informatice;

u  60 de femei instruite în competențe antreprenoriale;

u  1 aplicație tip InfoPiataMuncii creată ca instrument inovativ de incluziune pe piaá muncii;

u  10 femei sprijinite în demararea propriei afaceri;

u  1 schimb de bune practici în Spania realizat.

Vă invităm să rămâneţi alături de “O şansă pentru toţi şi toate” şi pe mai departe, în ceea ce s-a conturat deja ca o comunitate a femeilor din România preocupate de accesul pe piaţa muncii. O puteţi face prin intermediul acestui portal sau a paginii de facebook, unde ne găsiţi căutând numele proiectului.

Pe de altă parte, ne folosim de acest prilej să invităm şi pe această cale persoanele care au făcut parte din grupul-ţintă al proiectului la conferinţa de închidere "O şansă pentru toţi şi toate", care va fi susţinută în data de 10.01.2015, la Hotel Phoenicia, cu începere de la ora 09:00. (Pentru detalii suplimentare sunaţi la)

Nu uitaţi, de asemenea, să vă înscrieţi în secţiunea tip "Info Piaţa Muncii" dacă vă aflaţi în căutarea unui loc de muncă!

Sărbători fericite!

Echipa "O şansă pentru toţi şi toate"

Beneficiar

Asociaţia Femeilor din mediul rural Olt

Centro de Studios Infer S.L. (Murcia, Spania)

Echipa