SORINA BRADEA are o experienta de 21 de ani de Resurse umane, din care 18 ani în propriul business, Romarketing, prin care a creat parteneriate de lunga durata cu firme de top din tara si a adus sistemul de evaluare comportamentala Thomas International în România. Are la activ peste 2000 de zile de training si consultanta livrate.

Este membru Fondator al Fundatiei Alternative si al Asociatie de Resurse Umane din Oradea, Membru al European Professional Women Network, Vicepresedinte al Federatiei Patronilor din judetul Bihor, Membru al Comisiei Locale de Dialog pentru Educatie si Învatamânt.

Am avut fericita ocazie sa o cunosc pe Sorina in mai, 2013 la Bucuresti, la Leadership Summit si pot spune cu mana pe inima ca este un trainer prin vocatie si aduce, din exterior, implicarea unui consultant intern pentru persoanele si clientii cu care împartaseste valori comune: raspundere, implicare, autenticitate si performanta.

Energia cu care se implica în programele de dezvoltare si consolidare a echipelor , desi femeie, se transfera asupra indivizilor si are efecte vizibile la nivelul întregii companii.

Ca femeie de afaceri a integrat viziunea sa asupra sectorului de resurse umane, HR-ului în strategiile dezvoltate, in contractele negociate si echipele construite. Sorina crede în puterea oamenilor din resurse umane de a face performanta si de a fi parteneri strategici relevanti si este una dintre femeile de succes pe care sunt fericit ca am intalnit-o.

Motto-ul dupa care isi ghideaza viata si care ii si apartine este: “Fii tu însuti, nu încerca sa fii cea mai reusita copie a modelului tau în viata!”

Beneficiar

Asociaţia Femeilor din mediul rural Olt

Centro de Studios Infer S.L. (Murcia, Spania)

Echipa